„Мадеира: Од фантазија до реалност!” Повратен авиобилет од 26.888 денари! Хотел 5* од 7.648 денари на ден по лице!

Мадеира, португалски архипелаг во Атлантскиот Океан, е волшебна дестинација која се карактеризира со својата природна убавина и разновидните пејзажи. Бујните…

Малдиви: Тиркизни води и корални гребени на Индискиот Океан! Повратен авиобилет од 24.207 денари! Хотел 4* од 3.302 денари на ден по лице!

Малдивите, архипелаг во Индискиот Океан, познат по својата неверојатна природна убавина, со тиркизни води, чисти плажи со бел песок и…

Малага: Сангрија и зајдисонца! Повратен авиобилет од 14.448 денари! Хотел 4* од 3.841 денари на ден по лице!

Малага е жив крајбрежен град сместен во јужниот регион на Шпанија, поточно во Андалузија. Позната по својата богата историја и…

Мајорка ве чека: Вашата дестинација од соништата започнува тука! Повратен авиобилет од 5.830 денари! Хотел 4* од 3.998 денари на ден по лице!

Oстровот Палма де Мајорка (исто така познат како Мајорка) на Балеарските Острови, Шпанија. Мајорка е најголемиот остров на архипелагот и…

„Тенерифе: Островот на вечната пролет!” Повратен авиобилет од 12.895 денари! Хотел 4* од 3.425 денари на ден по лице!

Тенерифе, најголемиот од Канарските острови, е волшебен спој на природна убавина, разновидни пејзажи и живописна култура. Сместен во Атлантскиот океан…

Заљуби се во Лисабон: Резервирајте ја вашата авантура уште сега! Повратен авиобилет од 12.737 денари! Хотел 4* од 5.853 денари на ден по лице!

Лисабон, главниот град на Португалија, е живописна дестинација лоцирана на западниот брег на Пиринејскиот Полуостров. Познат по својата богата историја,…

Откријте гo Кипар: Повратен авиобилет од 3.535 денари! Хотел 4* од 1.845 денари на ден по лице!

Кипар е волшебна островска земја лоцирана во источниот дел на Средоземното Море. Се наоѓа јужно од Турција, западно од Сирија…

Родос: Островот на витезите! Повратен авиобилет од 3.465 денари! Хотел 4* од 2.791 денар на ден по лице!

Островот Родос, сместен во југоисточниот дел на Егејското Море, е дестинација која беспрекорно ја спојува античката историја, живописната култура и…

Од Света Софија до Сина џамија: Откријте ги чудата на Истанбул! Повратен авиобилет 8.928 денари! Хотел 5* од 3.109 денари на ден по лице!

Истанбул е живописна и разновидна метропола лоцирана на раскрсницата на Европа и Азија, која се протега низ Босфорскиот теснец. Неговата…