skopje split avion

Tags (skopje beograd avion, ohrid beograd avion, ohrid beograd avion, split skopje avion, skopje zagreb avion)

Аеродроми Македонија:

Меѓународниот аеродром Скопје е главниот меѓународен аеродром во Македонија. Се наоѓа југоисточно од главниот град Скопје. Аеродромот служи како центар за домашни и меѓународни летови, поврзувајќи ја Македонија со различни дестинации низ Европа и пошироко. Скопскиот аеродром располага со модерни капацитети, вклучувајќи продавници, ресторани и услуги, такси и рент а кар. Тој игра клучна улога во олеснувањето на воздушниот сообраќај во регионот и придонесува за целокупната транспортна инфраструктура на земјата. Скопскиот аеродром се наоѓа на околу 17 километри (10,5 милји) југоисточно од центарот на градот.

Охридскиот аеродром се наоѓа во југозападниот дел на Северна Македонија, во близина на самиот град Охрид. Сместен блиску до прекрасното Охридско Езеро, аеродромот служи како порта за еден од најживописните региони во земјата. Може да се пофали со скромна, но модерна терминална зграда, дизајнирана да прими домашни и меѓународни летови. Со својата стратешка локација, охридскиот аеродром нуди удобен пристап до прекрасните природни пејзажи и историски локалитети кои привлекуваат туристи во регионот, нудејќи им на патниците мирен почеток или крај на нивните патувања.

Тимот на Travelko.mk специјално за вас ви нуди авиобилети по предходно направена детална анализа за да добиете најповолни цени за вашите патувања. Авиобилетите се реализираат преку Skyscanner.com (метапребарувач кој ви овозможува да ги споредите сите достапни опции за летови според филтрите што сте ги поставиле и потоа резервирате на веб-страниците на авиокомпаниите како Wizzair, Ryanair и многу други). На графиконот подоле може да си резервирате авиобилети за било кој период од годината.

Скопје до Сплит (skopje split avion, split skopje avion)

Нашиот тим за вас најде најповолни цени за повратни авионски билети за Сплит со поаѓање од Скопје/Македонија.

Мај 2024

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 18.05.2024 до 21.05.2024 - 6.746 денари по лице

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 22.05.2024 до 24.05.2024 - 12.667 денари по лице

Јуни 2024

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 08.06.2024 до 11.06.2024 - 6.867 денари по лице

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 12.06.2024 до 14.06.2024 - 12.755 денари по лице

Јули 2024

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 03.07.2024 до 09.07.2024 - 8.094 денари по лице

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 03.07.2024 до 12.07.2024 - 8.096 денари по лице

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 24.07.2024 до 30.07.2024 - 8.216 денари по лице

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 27.07.2024 до 30.07.2024 - 8.156 денари по лице

*Напомена: Како се приближува датумот за патување така авиобилетите може да бидат распродадени или да бидат со повисока цена. Затоа наша препорака е да направите резервација што е можно побрзо. Ако имате потешкотии при резервации и ви е потребна наша помош слободно контактирајте не на info@travelko.mk или пополнете ја контакт формата и ви гарантираме дека ќе ја најдеме најдобрата понуда и цена за сместување на пазарот.

Скопје до Белград (skopje beograd avion)

Нашиот тим за вас најде најповолни цени за повратни авионски билети за Белград со поаѓање од Скопје/Македонија.

Мај 2024

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 16.05.2024 до 20.05.2024 - 6.300 денари по лице

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 18.05.2024 до 22.05.2024 - 7.445 денари по лице

Јуни 2024

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 13.06.2024 до 17.06.2024 - 6.268 денари по лице

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 18.06.2024 до 24.06.2024 - 7.426 денари по лице

Јули 2024

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 01.07.2024 до 06.07.2024 - 7.395 денари по лице

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 01.07.2024 до 12.07.2024 - 7.190 денари по лице

*Напомена: Како се приближува датумот за патување така авиобилетите може да бидат распродадени или да бидат со повисока цена. Затоа наша препорака е да направите резервација што е можно побрзо. Ако имате потешкотии при резервации и ви е потребна наша помош слободно контактирајте не на info@travelko.mk или пополнете ја контакт формата и ви гарантираме дека ќе ја најдеме најдобрата понуда и цена за сместување на пазарот.

Охрид до Белград (ohrid beograd avion)

Нашиот тим за вас најде најповолни цени за повратни авионски билети за Охрид/Македонија со поаѓање од Белград. На графиконот подоле може да си резервирате авиобилети за било кој период од годината.

Скопје до Загреб (skopje zagreb avion)

Нашиот тим за вас најде најповолни цени за повратни авионски билети за Загреб со поаѓање од Скопје/Македонија.

Мај 2024

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 15.05.2024 до 22.05.2024 - 7.700 денари по лице

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 18.05.2024 до 22.05.2024 - 9.639 денари по лице

Јуни 2024

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 14.06.2024 до 18.06.2024 - 7.701 денар по лице

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 21.06.2024 до 27.06.2024 - 7.393 денари по лице

Јули 2024

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 01.07.2024 до 04.07.2024 - 7.637 денари по лице

Кликнете на овој линк за да резервирате повратни авиобилети од 17.07.2024 до 24.07.2024 - 7.732 денари по лице

*Напомена: Како се приближува датумот за патување така авиобилетите може да бидат распродадени или да бидат со повисока цена. Затоа наша препорака е да направите резервација што е можно побрзо. Ако имате потешкотии при резервации и ви е потребна наша помош слободно контактирајте не на info@travelko.mk или пополнете ја контакт формата и ви гарантираме дека ќе ја најдеме најдобрата понуда и цена за сместување на пазарот.

Ако сакате редовно да добивате информации за нашите најдобри можности и понуди за патување на вашата електронска адреса, претплатете се на нашиот бесплатен билтен!


Заследете ја нашата страна на Фејсбук за да бидете во тек и да не пропуштите ниту една наша понуда или посетете не на Travelko.mk 😄

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *